X
 

RESIDENCE Portorož

Na sončni jadranski obali se tik ob portoroški marini razprostirajo luksuzni apartmaji Residence Portorož.

Marina Portorož je v srednji Evropi najbližje sodobno pristanišče za jahte in idealno izhodišče za križarjenja med tisoči otokov Jadranskega morja. 

Zaščitena pred vetrovi v vzhodnem delu Piranskega zaliva, nudi v vseh letnih časih ugodne pogoje za varno plovbo in ljubiteljsko jadranje. Na voljo je več kot 1.000 privezov za plovila, dolga do 30 m in z ugrezom do 3,5 m, v morju, na kopnem in v  dveh halah, s priključki za vodo in elektriko, s sanitarijami, črpalko za gorivo in parkirišči. V sklopu marine je tudi servis za celostno in kontinuirano vzdrževanje plovil. V dveh prostornih halah je mogoče varno hraniti plovila celo leto, predvsem pa v zimskem času. 

Kopalni užitki ob bazenu ob restavraciji v Marini Portorož

Gostom je na voljo bazen, dimenzije 22x12m in prijetno temperaturo 27 st Celzija. Bazen je predvidoma odprt do sredine junije do konca avgusta (vsak dan od 10. do 19. ure).

Restavraciji Marina in Laguna v bližnji Marini Portorož

Restavraciji Marina in Laguna odlikuje edinstvena kulinarična ponudba. V restavracijah s prijetnimi terasami, ki ponujata čudovit pogled na morje in barke, gostom postrežejo z izbranimi mediteranskimi dobrotami ter kraškimi in istrskimi specialitetami. Gostinsko ponudbo restavracije Marina dopolnjujejo sezonske jedi in izbrani okusi dnevnih menijev. Piko na i bo dodala aroma izbranih vin iz bogate vinoteke.

Športne aktivnosti

V neposredni bližini je športno in rekreacijsko središče, znano predvsem po številnih teniških igriščih

Portorož in Piran

Portorož in Piran sta slovenska bisera na zahodni obali istrskega polotoka.

V čudovitem zavetrnem zalivu leži počitniško sproščeni Portorož, obdarjen z blagodejno obmorsko klimo in zdraviliško tradicijo. Na eni strani ga obdajajo ene najstarejših solin v Evropi, na drugi strani pa značilni istrski grički z oljčnimi nasadi, vinogradi in sadnim drevjem.

Sosednje srednjeveško mestece Piran pa nedvomno sodi med najlepša, najbolj ohranjena in najpristnejša sredozemska mesta. Ponaša se tudi s še čudovito nedotaknjeno naravo, kulturo na vsakem vogalu, prvovrstno soljo, oljčnim oljem, vinom in izvrstno ponudbo morske hrane.

IZVEDITE VEČ

ŽELITE IZVEDETI VEČ

Kontaktirajte nas


Pokličite nas ob delavnikih med 8. in 16. uro na telefonsko številko 041 652 141 in se naročite na brezplačen ogled apartmaja. Lahko pa preprosto izpolnite vprašalnik.

Ekskluzivni prodajalec

Stoja Trade, d.o.o.

  • Dolenjska cesta 242c
    1000 Ljubljana, Slovenija
  • 041 652 141
  • zoran@stoja-trade.si