X
 

Izberite termin ogleda

Z veseljem Vas obveščamo, da smo pričeli z odprodajo zadnjih preostalih posameznih delov apartmajskega kompleksa »Residence Portorož« v Marini Portorož. Nakup apartmajev bo potekal po načinu – »prvi pride, prvi kupi«, podpis pogodbe in prevzem možen takoj!

Odprodaja preostalih apartmajev poteka brez dražbe in čakalne vrste ter brez rezervacij – prvemu kupcu bo omogočen takojšen nakup in podpis pogodbe ter posest izbranega apartmaja.

Naši agenti vam bodo z veseljem na voljo za ogled posameznih apartmajev. Obiščite nas in si oglejte notranjost izbranih apartmajev, spoznajte okolico ter pridobite vse informacije glede oddaje ponudbe in nakupa apartmajev.

Zaradi trenutnih omejitev povezanih s COVID-19 pandemijo, ogledi trenutno niso možni. Kljub temu nam pošljite vaše kontaktne podatke, da vas lahko ob sprostitvi ukrepov takoj kontaktiramo in povabimo na ogled.

Izpolnite spodnji obrazec in izberite svoj termin ogleda.

 

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

 

Disclaimer: Prodajalec si pridržuje pravico, da ne glede na večje število pripravljenih kupoprodajnih pogodb za posamezen apartma, pogodbo sklene s kupcem, ki k podpisu kupoprodajne pogodbe pristopi prvi. Ostalim kupcem pa lahko v sklenitev ponudi kupoprodajno pogodbo za drug prosti apartma.