X
 

Pravno obvestilo

Varstvo osebnih podatkov

V družbi Stoja Trade, d.o.o., spoštujemo vašo pravico do zasebnosti in sledimo načelom transparentnosti in skrbnega ravnanja z osebnimi podatki v skladu z Uredbo EU 2016/679 (GDPR), zato potrebujemo vašo privolitev, da lahko osebne podatke, ki smo jih pridobili z vašo prijavo in/ali soglasjem, uporabljamo, hranimo in obdelujemo za določene namene. V tem primeru so osebni podatki: ime, priimek, elektronski naslov, telefonska številka. 

Z izpolnitvijo kontaktnega obrazca se uporabnik strinja, da se lahko njegovi osebni podatki uporabijo za pripravo odgovora na povpraševanje, za morebitno pripravo in sklenitev pogodbe ter za izvajanje sklenjene pogodbe.

S privolitvijo v prejemanje novic, obvestil in drugih podatkov se uporabnik strinja, da se lahko njegovi osebni podatki uporabijo za:

  • pošiljanje občasnih e-novic o apartmajih Residence Portorož in o  aktualnih dogodkih v zvezi z navedenimi nepremičninami – dan odprtih vrat, ogledi, reportaže ipd…
  • občasno pošiljanje obvestil o drugih nepremičninah, ipd…

Vsi osebni podatki, ki jih uporabnik posreduje, bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj v namene, za katere so bili posredovani.

Osebni podatki ne bodo posredovani tretjim nepooblaščenim osebam brez privolitve uporabnikov. Osebni podatki uporabnikov se bodo hranili le toliko časa, kolikor je potrebno, da se izpolni namen, zaradi katerega so bili posamezni podatki zbrani in nadalje uporabljeni, vendar največ za obdobje petih let šteto od datuma posredovanja. Po preteku obdobja hrambe se bodo osebni podatki izbrisali ali anonimizirali.

Uporabniku so skladno z veljavno zakonodajo zagotovljene tudi pravice do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj. Uporabnik lahko kadar koli prekliče predmetno privolitev in sicer na e-mail: info@stoja-trade.si.

Piškotki

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletno mesto, ki ga obiščete, pošlje brskalniku. Spletno mesto si lahko z njim zapomni podatke o vašem obisku, na primer izbrani jezik in druge nastavitve. Tako je lahko vaš naslednji obisk istega mesta bolj uporaben in lažji. Piškotki imajo pomembno vlogo. Uporaba spleta bi bila brez njih znatno manj prijetna.

Piškotke uporabljamo za različne namene. Uporabljamo jih na primer, da si zapomnimo nastavitve varnega iskanja, da štejemo, koliko obiskov ima neka spletna stran, da vam pomagamo, da se prijavite na naše storitve, in da varujemo vaše podatke.

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo:

Ime piškotka Trajanje Opis
.ASPXANONYMOUS 2 meseca Funkcionalni piškotek
LandingPage 1 mesec Funkcionalni piškotek
OriginalReferrer 1 mesec Funkcionalni piškotek
__RequestVerificationToken Konec seje Funkcionalni piškotek
dnn_IsMobile Konec seje Funkcionalni piškotek
language Konec seje Hrani podatek o uporabnikovih nastavitvah